شهردار مشهدمقدس: در حوادث اخیر دنبال متهم کردن کسی نیستیم بلکه به دنبال ریشه‌یابی مسائل هستیم کدام مدارس مشهد فردا شنبه (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) تعطیل است؟ + جزئیات تاکید استاندار خراسان رضوی بر رسیدگی فوری به آسیب‌دیدگان سیل در کلات آیا مدارس مشهد و خراسان رضوی فردا شنبه (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) تعطیل است؟ مردم خیابان سپاه ۶۹ مشهد پس از لایروبی چه درخواست‌هایی از مسئولان دارند؟ محور کاشمر-نیشابور بازگشایی شد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) توضیحات مدیرکل روابط عمومی و امور بین‌الملل شهرداری مشهد در خصوص تخلیه چند منزل در خیابان هاشمیه ٩٣ مشهد دستور تخلیه منازل به ساکنان هاشمیه ۹۳ در مشهد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) + فیلم توضیحات فرماندار مشهد در رابطه با میزان ونحوه پرداخت خسارت سیل به آسيب ديدگان + فیلم سرویس‌دهی مترو مشهد تا ساعت ٢۴ | شهروندان از رفتن به تفرجگاه‌ها خودداری کنند (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) ماموریت استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌ها برای خسارات سیل هشدار مدیریت بحران خراسان رضوی: مردم مشهد از رفتن به ییلاقات طرقبه شاندیز اکیدا خودداری کنند هشدار هواشناسی مشهد و خراسان رضوی؛ بارش‌های شدید در آینده هم تکرار می‌شود (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) اعمال محدودیت‌های احتمالی تردد برای بارش باران طی روز‌های آتی در مشهد بنیاد مسکن: گروه‌های ارزیاب برای برآورد خسارت در محلات حادثه‌ دیده ناشی از سیل به محل اعزام می‌شوند ترافیک و کندی حرکت در پل انقلاب مشهد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) روند خدمت‌رسانی شهرداری مشهد به شهروندان سیل زده ادامه دارد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) اهدای یخچال و تلویزیون به خانواده‌های نیازمند آسیب‌دیده از سیل مشهد فرماندار مشهد: بارش سیلابی مشهد در ۵۰ سال گذشته کم سابقه بود ۳۰۰ پاکبان در ۳ شیفت مسیر‌های منتهی به حرم مطهر را پاکسازی می‌کنند + عکس آماده‌باش ۵۰۰ آتش‌نشان در مشهد تا روز یکشنبه (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

شورای ششم به دنبال استمرار پروژه‌های زودبازده است| سطح بندی اعتبارات شهری مشهد در سه محور

  • کد خبر: ۲۲۲۰۷۱
  • ۲۷ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۹
شورای ششم به دنبال استمرار پروژه‌های زودبازده است| سطح بندی اعتبارات شهری مشهد در سه محور
نایب رئیس شورای اسلامی شهر مشهد در شورای اداری شهرستان گفت: اعتبارات شهری براساس سه سطح طبقه بندی شده است؛ اولاً تکمیل پروژه های نیمه تمام، دوماً پروژه های میان مدت همچون پل دهرود و روگذر میدان فهمیده و سوماً کلان پروژه ها که همه این سطوح در راستای خدمت به مردم است.

به گزارش شهرآرانیوز، ایمان فرهمندی در نخستین جلسه شورای اداری شهرستان مشهد که عصر امروز با حضور مسئولان استانی و مدیران شهری در فرمانداری مشهد برگزار شد، ضمن ارائه گزارشی از عملکرد شورای ششم اظهار کرد: در سال ۱۴۰۰، رهبر معظم انقلاب در دیدار با اعضای کنگره بزرگداشت شهدای زنجان تأکید کردند که معابر شهری باید به نام شهدای بومی هر شهر نامگذاری شود. اگرچه در دوره ششم یکی از اتهامات ما این است که مصوبات کمیسیون فرهنگی در این باره متعدد بوده، اما همچنان مایه افتخار و مباهات ماست که معابر شهری در مشهدالرضا (ع) به برکت این نامگذاری ها، رنگ و بوی نام شهدا به خود گرفته است و این مسیر ادامه خواهد داشت.

استمرار پروژه های زودبازده، برنامه راهبردی شورای ششم

وی افزود: راهبرد جدی شورای ششم این است که مردم در حکمرانی شهری، نقش مؤثرتری داشته باشند. بر همین اساس، «امیدآفرینی» در دستورکار قرار گرفت و پروژه های زودبازده به عنوان شاه کلید و مهم‎ترین برنامه منتخبان مردم در شورای اسلامی شهر آغاز شد. بر این اساس در سال ۱۴۰۰ بودجه ای معادل با ۱۰ میلیارد تومان، در سال ۱۴۰۱ اعتباری به ارزش ۱۵ میلیارد تومان و امسال نیز ۱۵ میلیارد تومان برای هر مرحله هدف بازآفرینی تعریف شده تا در مجموع بیش از دوهزار میلیارد تومان فقط برای این پروژه های کوتاه و میان مدت هزینه شود. 

سطح بندی اعتبارات شهری در سه محور

نایب رئیس شورای اسلامی شهر با بیان اینکه نقطه اوج پروژه های زودبازده، اجرای عملیات عمرانی با انتخاب و محوریت مردم هر محله بوده است، خاطرنشان کرد: اعتبارات شهری براساس سه سطح طبقه بندی شده است؛ اولاً تکمیل پروژه های نیمه تمام که بر زمین مانده بود، دوماً پروژه های میان مدت همچون پل دهرود و روگذر میدان فهمیده که گره های بزرگی از کار مردم باز می‎کند و سوماً کلان پروژه هایی نظیر تعیین تکلیف اراضی پادگان لشکر ۷۷ ثامن الائمه (ع) و همه این سطوح در راستای خدمت به مردم است.

وی ادامه داد: تمرکز شورای ششم این است که مدل حکمرانی شهری را تغییر دهد و ترکیبی از پروژه های کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت بتواند به موازات گره گشایی های فوری از مردم، آینده توسعه شهر نیز تضمین شود.

۱۵۰۰ میلیارد تومان برای اصلاح شبکه آبیاری شهری

فرهمندی با تأکید بر اینکه بیش از ۱۵۰۰ میلیارد تومان برای ایجاد شبکه آبیاری شهری مجزا از آب شرب درنظر گرفته شده است، گفت: پروژه های بلندمدت همچون آزادسازی اراضی پادگان توانست فقط در این نمونه، بیش از ۴۰ هکتار فضای جدید در فاصله سه کیلومتری حرم مطهر و دقیقاً در مرکز شهر در اختیار مدیریت شهری قرار دهد که می تواند در خدمت مردم باشد.

وی بیان کرد: کمترین مصوبات برگشت داده شده در شورای ششم به ثبت رسیده که نشان از هماهنگی مطلوب مدیران با یکدیگر دارد. امروزه ما برای ۱۰ سال آینده شهر مطالعات آماده داریم و همه معابر، بوستان ها، فضای سبز و زیرساخت های اجرای طرح های تفصیلی معین شده است. در سال گذشته بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان برای این مطالعات هزینه شد تا سرمایه گذاری تحقیقاتی و مبنایی برای توسعه عمرانی شهر در دسترس باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->